WhatsApp Icon

condicions d'ús

subvencions i provisions

manera de transport

HK InFortune Electronics Co., Ltd ofereix diferents modes de transport: podem ajudar-vos a enviar paquets per missatgeria federal, dhl, ups, tnt, ems o qualsevol altra manera que vulgueu. tots. pots triar el teu servei logístic. si hi ha una empresa conjunta de lliurament específica, l'empresa. al mateix temps, el mètode de lliurament que rep la sol·licitud del client.
 

cost de lliurament:

  • El cost d'enviament depèn de la mida, el pes i la destinació del paquet. Tenim una relació comercial a llarg termini amb missatgeria federal i DHL. farem tot el possible per oferir-vos el preu de missatgeria més barat. per a la vostra seguretat d'embalatge, estarem assegurats per a paquets grans.
  • Les comandes acceptades superiors a 10.000 dòlars s'enviaran de manera gratuïta a tot el món mitjançant dhl/fedex. si l'import total és inferior a 10 milions de dòlars, dhl/fax costarà entre 60 i 10,100 dòlars, depenent del pes/mida. augmentar la tarifa de.
  • Els transportistes solen proporcionar comptes en línia per gestionar la vostra càrrega, fins i tot amb funcions més avançades.
  • complim totes les polítiques i normes d'exportació. alguns productes poden estar subjectes a restriccions itar i les restriccions a l'exportació poden comportar una data de lliurament anterior.

termini de lliurament i destinació

Lliurarem la mercaderia en 1-2 dies a partir de la data en què totes les càrregues arribin al nostre magatzem.

  • els nostres dies laborables són de dilluns a divendres, sense incloure dissabtes, diumenges i festius.
  • els terminis de lliurament depenen del mètode d'enviament i la destinació. els drets, impostos i altres càrrecs són responsabilitat del destinatari. com que el nostre cost inclou només el cost d'enviament del paquet, poseu-vos en contacte amb la vostra duana per estimar el possible cost.
 

aquest és l'horari de lliurament des del nostre magatzem fins al vostre destí. si us plau, fes referència al teu costat.

  Àsia Amèrica del nord europa Orient Mitjà Sud Amèrica Àfrica
dhl 2-4 dies 3-4 dies 3-5 dies 3-6 dies 3-5 dies 4-6 dies
fedex ip 2-4 dies 3-4 dies 4-5 dies 3-6 dies 4-6 dies 4-6 dies
 

Els terminis de lliurament i lliurament es calculen en dies laborables de dilluns a divendres. per a les festes principals, com ara Nadal, permeteu un temps de lliurament addicional. en aquests casos especials, se'ns recorda possibles retards. els països que no es poden enviar per política: Afganistan, República Centroafricana, Costa d'Ivori, República democràtica del Congo, República Popular democràtica de Corea, Mancomunitat d'Eritrea, República del Líban, Libèria, República democràtica de Somàlia, República del Sudan.

Superior