WhatsApp Icon

sobre nosaltres

infortuna

HK InFortune Electronics Co., Ltd és un distribuïdor independent de components electrònics, ens dediquem a oferir als clients components electrònics i serveis de suport. fundada l'any 2000, tenim magatzems logístics a Hong Kong i Shenzhen, Xina.

infortuna

HK InFortune Electronics Co., Ltd ha obtingut la certificació de l'estàndard de qualitat internacional iso9001: 2015, ens adherim al principi de "qualitat primer, el client primer" i assistència tècnica professional, i és un gran honor que siguem un soci proper de molts fabricants d'electrònica coneguts i grups llistats. .

tenim un equip d'elit d'alta qualitat i el nostre negoci cobreix més de 20 països de totes les regions del món. donem servei a fabricants i distribuïdors d'electrònica mundials i ens hem centrat en serveis d'oem, ems i cem. HK InFortune Electronics Co., Ltd millora constantment per guanyar-se la confiança dels clients, prestem especial atenció als vostres requisits. els nostres productes s'apliquen a l'automatització industrial, l'electrònica de l'automòbil, la medicina i les comunicacions, la tecnologia de la informació, les noves energies i altres camps. Estem desitjant convertir-nos en el vostre millor soci en la distribució de components!

Superior